Ce trebuie să ştie orice model care se duce la un interviu pentru angajare la un studio de videochat



Scopul angajatorului este de a selecta cei mai buni candidaţi, iar ţinta angajatului este de a identifica firma care îi oferă cele mai bune condiţii, fie ele salariale sau de mediu, contra serviciilor prestate. Din această perpectivă, interviul de angajare este un test la fel de important pentru ambele părţi, care trebuie să fie convinse că viitoarea colaborare le va aduce beneficii egale.
Atunci când iei decizia de a participa la un interviu, dorinţa de a-ţi găsi de lucru nu ar trebui să cântărească mai mult decât dorinţa de a-ţi găsi mediul IDEAL de lucru. Reţine că atmosfera, personalul, mediul de muncă, toate acestea vor avea un cuvânt de spus în modul în care îţi vei percepe job-ul şi, în final, se vor reflecta în încasările tale. De aceea, este recomandat să profiţi de interviu pentru a-ţi lămuri toate întrebările sau dubiile. 
Primul semnal de alarmă este locul în care se ţine interviul. Un studio profesional te va chema la locaţie. Studiourile care se respectă au locaţii bune, camere individuale, igienă impecabilă, decoruri în care s-au făcut investiţii consistente şi de aceea nu se vor feri niciodată să îţi arate unde îţi vei desfăşura activitatea. În schimb, dacă angajatorul îţi propune să vă întâlniţi la o cafenea sau în parc, este posibil să fi ales asta pentru că are ceva de ascuns. Sau, din contră, pentru că nu are nimic. Au existat destule situaţii în care promisiunile făcute nu aveau nimic de-a face cu realitatea... În plus, natura discuţiei necesită un mediu privat, departe de ochii şi de urechile curioşilor.  
Unele modele preferă să vină la interviu alături de soţ/logodnic/iubit, deoarece se simt mai în siguranţă dacă au alături partenerul. Nu este nimic greşit, iar studioul ar trebui să permită acest lucru şi să aibă amenajat un spaţiu în care se poate discuta în linişte, astfel încât atât modelul, cât şi partenerul acesteia să se simtă confortabil. Faptul că reprezentanţii studioului înţeleg temerile lor şi, în plus, că răspund nevoilor şi întrebărilor pe care le au, este un indicator că îşi respectă angajaţii şi familiile acestora. 
Sunt o mulţime de aspecte care te pot convinge să alegi sau, din contră, să refuzi să lucrezi cu un studio anume şi toate acestea ar trebui lămurite din start, pentru a evita viitoare surprize şi neplăceri. Este recomandat să întrebi dacă există un bonus de angajare, accesorii, ce procent îţi va reveni şi dacă trebuie întrunite anumite sume sau ore online pentru a primi acest procent sau dacă există posibilitatea ca procentul discutat, bonusurile sau accesoriile iniţiale să scadă. 
În videochat, la fel ca în orice al domeniu de activitate, este extrem de important să ai parte de training specializat, cu atât mai mult dacă eşti nouă în domeniu. Ignoră direct studiourile care nu îţi oferă suport şi nu da prea mult credit nici celor care se rezumă la o zi sau două de asistenţă. Un studio profesionist ar trebui să acorde cel puţin o lună de training şi asistenţă permanentă, pentru orice nelămurire cu care te confrunţi în timpul programului de muncă sau în afara acestuia. 
Tot în cadrul interviului ai putea întreba dacă vei lucra în cameră individuală sau va trebui să o împarţi cu alte fete. Această situaţie se produce în general la studiourile mici, de apartament, şi este de evitat, pentru că pot apărea neînţelegi şi discuţii nepotrivite. 
Modul în care vei percepe locul tău de muncă şi maniera în care eşti tratată într-un studio vor avea un impact imens asupra veniturilor. Atunci când eşti relaxată, te simţi respectată şi încurajată, vei reuşi să transmiţi această stare clienţilor, iar asta va însemna un câştig mai mare

Sursă foto: mirror.co.uk

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust