DAVID STANLEY se întoarce la treabă

DAVID STANLEY se întoarce la treabă www.flystudio.ro

Laureatul David Stanley se întoarce pe postul de regizor după o pauză de patru ani, cu filmul „Just the Two of Us”. Producţia le are ca protagoniste pe Nadia Styles şi Charley Chase, care joacă rolul unor surori. Una dintre ele, Amy, nu are nicio inhibiţie în ceea ce priveşte sexul. Betty, însă, este reprimată şi apelează la ajutorul surorii sale în tentativa de a-şi salva căsnicia. Soluţia... să facă sex cu cât mai mulţi parteneri, în timp ce soţul priveşte.
Filmul, al cărui scenariu este semnat tot de David Stanley, conţine cinci secvenţe de sex, inclusiv un menage a trois, o scenă de girl-on-girl şi o secvenţă de sex în patru, în care cele două surori fac schimb de şoţi. Îl producţie mai joacă Kasey Warner, Evan Stone, Alec Knight şi Anthony Rosano.
David Stanley şi-a început cariera în cinematografie în industria mainstream, dar a trecut la adult în 1995. Este unul dintre cei mai prolifici directori din domeniu şi a câştigat mai multe premii, printre care se numără Cel mai bun director şi Cel mai bun scenariu la AVN Awards, pentru „Pretty Girl” şi Cel mai bun scenariu pentru „The Condemned”, în 2011. Este producător, regizor şi scenarist, iar în cei patru ani în care nu a mai regizat şi-a dedicat timpul în special scrisului, continuând să semneze scenarii pentru Skow for Girlfriends Films.
Filmul „Just the Two of Us” este disponibil începând cu 31 iulie.
Trailerul, în variantă SFW, poate fi vizionat aici

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust