Noua modă în rândul adolescentelor: Sexul în grup

Noua modă în rândul adolescentelor: Sexul în grup www.flystudio.ro
Nu este vorba despre adolescentele românce, pentru ele sexul e încă un subiect tabu, în ciuda clipurilor din toaleta şcolii apărute pe internet şi a relaţiilor cu profesorii. Grupul ţintă al sondajului a fost al fetelor de 15-16 ani din Marea Britanie şi SUA, pentru care ultima fiţă este sexul în grup.
Mărturie stau miile de poze care au împânzit reţelele de socializare şi ziarele naţionale. Cercetătorii au vrut să se convingă dacă este sau nu o exagerare şi au lansat un studiu, ale cărui rezultate au fost publicate în Journal of Urban Health. Rezultatele au fost şocante: în vreme ce părinţii le credeau cu burta pe carte, una din 13 adolescente a vizionat cel puţin o dată un film porno. Ca urmare, adolescentele şi-au creat o imagine greşită în privinţa primei experienţe sexuale, care are loc în medie la vârsta de 15,6 ani. Mai mult, din 328 de fete intervievate în SUA şi peste 400 în Marea Britanie, peste 50% dintre ele au recunoscut că au experimentat sexul în grup. Explicaţia a fost aberantă, că în grup se simt mai sigure şi mai protejate.
Cercetătorii din Australia, care studiază riscul sexual şi riscul de transmitere a HIV, au inventat termenul „aventurism sexual” pentru sexul în grup.  Activități de genul implicarea în sexul în grup, un număr mare de parteneri sexuali şi participarea la saunele sexuale sunt considerate „aspecte ale aventurismului sexual”. Rezultatul acestui studiu a relevat că aproximativ 60% dintre bărbații intervievaţi au declarat că au participat la sex în grup în ultima lună, iar 33% dintre aceştia au dezvăluit că, de obicei, participă la sex în grup cel puțin lunar

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust