Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august www.flystudio.ro

Quebec Expo este unul dintre cele mai mari event-uri de profil din Canada şi cu siguranţă va marca aşa cum trebuie debutul sezonului de toamnă în materie de evenimente din industria adult.
Cea de-a 12a ediţia va avea loc în perioada 69 august (nr: lipsa cratimei este intenţionată), în Montreal, Canada şi va reuni profesionişti şi pasionaţi din domeniu din America de Nord şi nu numai. Cuprinde târguri, workshop-uri şi conferinţe tehnice, dar şi numeroase activităţi de socializare, petreceri tematice, competiţii sportive, menite să aducă laolaltă persoane care activează în domeniu în întreaga lume.
În cadrul evenimentului sunt aşteptaţi webmasteri, deţinători ai site-urilor pentru adulţi, operatori, pentru a face schimb de informaţii şi pentru a-i ajuta să se dezvolte sau să se specializeze în piaţa online a conţinutului adult.

Vor fi expuse şi prezentate noi tehnologii, aplicaţii, produse, servicii şi tendinţe în domeniu. Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust